Over MNF Partyverhuur

Wie zijn wij?

MNF Partytenten is een jong bedrijf wat in 2010 begonnen is met de verkoop van o.a. Vouwtenten, Pagode tenten, Star tenten en accessoires. Voordat MNF Partytenten werd opgericht zaten wij in de verhuur van Partytenten en accessoires. Dit hebben wij verscheidene jaren gedaan totdat we merkten dat er veel vraag was voor het kopen van diverse Vouw/Partytenten. Daarom hebben we besloten om onze Vouw/partytenten te gaan leveren o.a. verhuur bedrijven, catering, restaurants etc...

Waarom klant worden bij MNF Partytenten?

Zoals hierboven al gemeld hebben wij verscheidene jaren ervaring in Partyverhuur. Hierdoor kennen wij de Vouw/Partytenten binnenstebuiten. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van een Partytent, want wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een goede, sterke maar ook zeker een mooie tent te hebben staan. Door onze kwaliteitsprijsverhouding durven wij te stellen dat wij 1 van de betere en goedkoopste leveranciers van Nederland zijn!

Servicegericht

Wij streven ernaar om klanten van MNF Partytenten zo goed mogelijk en een langdurige samenwerking te bieden. Dit doen wij door de klanten op alle mogelijke manieren te informeren en te adviseren naar een zo goedmogelijk geschikte tent. Verder zullen wij ons best doen de klantenrelatie verder uit te bouwen en te onderhouden.

Bezoek Onze showroom

Om onze showroom te bezichtigen kunt u een afspraak maken door te bellen met:

06 - 534 449 18

Of e-mail naar:

info@mnfpartytenten.nl

offerte aanvragen

Stuur ons uw aanvraag via het Contactformulier ยป